RÓLAM


Az otthon az a hely, ahol jól érzem magam, feltöltődöm emlékekkel, eseményekkel, ahol kipihenem magam, vagy elbújok a világ elől. Az enteriőr kialakítása egyéni ötletekkel tarkított szolgáltatás az Ön igényeinek figyelembe vételével.
Tanulmányaimat a Junior Art Center lakberendezési iskolában, Budapesten végeztem. Itt szereztem meg lakberendezői képesítésemet.
A lakberendezés számomra élvezet, a szakma szeretete, a megszokottól való eltérés. Éppen ezért nincs kedvenc stílusom, kifejezetten szeretem kipróbálni magam különféle stílusokban, és azok keveredésében. A belső tér kialakítása tulajdonosának egyéniségét, szokásait, ízlését, érdeklődési körét kell tükröznie. Fontos számomra, hogy a létrehozott enteriőr az ergonómiai szempontoknak megfeleljen, értékes, harmonikus, és lakható legyen.
Az eddig megszerzett tudásomat folyamatosan fejlesztem, lépést tartva a jelen kor újdonságaival. Célom, hogy gazdagítsam, színesítsem, bemutassam a szakma szépségét, és ezáltal emeljem a környezetkultúra színvonalát.
Bakos Annamária 
lakberendező