2013. december 13., péntek

Fenyő, forralt bor és karácsonyi süti illata a lakásban


Gyertyák, lámpák, párnák, figurák, mindenféle dekoratív részlet, ebben a fekete-fehér svéd otthonban. A fenyő már a helyén, felállítva és feldíszítve, ami eszembe juttatja azt, hogy még semmilyen díszt nem készítettem a saját fenyőnkre. Az eredeti terv szerint papírból hajtogatok, majd sprayfestékkel lefújom azokat, hogy illeszkedjenek a már meglévő, bronz színű díszeimhez. Emellett a tavaly készített díszek is szerepet kapnak még a fenyőn, új külsővel.


Visszatérve ehhez a svéd otthonhoz.
Annak ellenére, hogy a fekete-fehér uralkodó szerepet tölt be ebben az otthonban, remekül sikerült ellensúlyozniuk azt különféle kiegészítőkkel.
A bútorok egy része a korábbi tulajdonosoktól maradtak fenn, de a jelenlegi tulajdonosok bolhapiacon vásárolt bútoraik is megtalálhatóak. A jelenlegi lakók igényeiknek megfelelően távolították el a falat, és nyitották egybe a teret, így a konyha és nappali egy légtérbe került. A színes falakat felváltotta a fehér, és egy-két helyén tapéta is került a falra.














Forrás: 1, 2.

Általam tervezett dizájnos minták és termékek megvásárolhatóak webshopomban, a CASHOPban. 
A minták felkerülhetnek pólóra, babaruhára, kötényre, bögrére és egyéb kiegészítőkre is, melyekre akár személyre szabott felirat is nyomtatható. 
Ha nincs ötleted mivel lepd meg szeretteidet Karácsonykor, akkor látogass el oldalamra, és fedezd fel az egyedi mintákat!


http://cashop.polomania.hu/termekek/