2014. január 6., hétfő

Gardrób"szekrény"


Egyre inkább kinőjük a meglévő gardróbszekrényeinket, amit egyébként kölcsön kaptunk, addig míg nem lesz sajátunk, így igazából nem is foglalkoztunk kinézetével, örültünk, hogy van. Azonban ezek a bútorok sem maradhatnak örökre, és nem is a mi stílusunkat jellemzik. Erre szeretnénk majd valami praktikus, jól kihasználható megoldást találni, ahol minden ruhánk elfér egy helyen.

Erre most nagyon jó volna egy külön szoba, de azért ilyen nagy igényeink nincsenek, így nem kérdéses, hogy majd a hálószobában fogjuk kialakítani számára a helyet. 
Szekrényeket nem szeretnénk. Egy az, hogy a testesebb szekrények elnyomnák a teret, a másik, hogy amely bútorok tetszenének, azok számunkra megfizethetetlenek, és sajnálunk rá költeni sok pénzt.


Nemrégiben találtam erre a megoldásra, mely igen inspiráló volt számomra. A kiindulópont tehát az, hogy valamilyen fém rúdra fogjuk helyezni akasztós ruháinkat, egyik felébe a párom, másik felébe az én ruháim kerülnének. Tetszik a megvilágítása is, ami ugye fontos szerepet tölt be. Továbbá valamilyen polcos rendszert is ki kell alakítani a többi cucc számára.


Íme egy másik rúdra helyezett fogasos megoldás.


Mivel nem szeretnénk, hogy ruháink látszódjanak, így arra gondoltuk, hogy függönnyel határoljuk majd el.

Ezek az ötletek összevonásával szeretnénk majd valamilyen gardrób"szekrényt" kialakítani magunk számára. Persze még jól át kell gondolni és megtervezni, hogy tökéletes legyen, de legalább van kiindulópontunk.


 Források: HomeDSGNHome Adore, Pinterest.