2013. február 26., kedd

Ellen Pompeo otthona


A Grace klinikából is ismert Ellen Pompeo otthonába látogatunk el. Bevallom Meredith Grey karakterét nemigazán kedvelem, azonban otthonát annál inkább. Ma bekukkantunk milyen titkokat is rejteget Ellen Pompeo a négy fal között! :)

Az olasz villa hangulatú épület 1923-ban épült, mely nagyban befolyásolta belső tereinek kialakítását. A hajlék tervezésében Martyn Lawrence Bulard belsőépítész nyújtott segítő kezet, akinek további csodálatos munkáit megtekinthetitek itt

Pazar kilátás, már érthető is miért erre az épületre esett a lakók választása.



Az épülethez medence nem tartozott, így ezzel bővítették ki a meglévő területet.



A lépcsőfeljáró boltívvel egészült ki, ami ennél a belmagasságnál igen látványos, és a látszódó fagerenda is előnyösnek bizonyult ebben a térben (következő képnél jobban szemügyre vehető).



A terrakotta padlólap, a nyitott polc, és a ipari stílusú rozsdamentes acél tökéletes összhangban van egymással.
 

Tovább lépve az étkező is szépen idomul a konyhához.


Sziesztához:



Stíluskavalkád.


Egy olyan kis szeglete a háznak, ami számomra kicsit nem illik bele az összképbe.


Az utóbbi időben elterjedt létra (melyről már készítettem egy összeállítást itt visszanézhetitek) ebből a fürdőszobából sem maradhatott ki.


Már egyszer feltettem ezt a képet egy korábbi bejegyzésemben, de akkor még nem tudtam kinek is az otthonában található ez a hálószoba, melyben ez a gyönyörű egyiptomi falvédő lóg. 
A falvédőkről szóló összeállításomat pedig itt nézhetitek meg.


Ha találkoztok ezekkel a képekkel, akkor most már tudjátok ki úszik ebben a medencében, ki főz ebben a konyhában, és ki alszik ebben az ágyacskában! :)

Forrás: 1, 2.